#yesjonictextil

Vi älskar din kreation och vet att det du skapat kommer inspirera andra

Genom att svara på vår förfrågan med hashtagen #yesjonictextil ger du oss tillåtelse att publicera din bild. Innan du bestämmer dig vill vi berätta vad som gäller och hur vi tänkt använda den.

När du anger #yesjonictextil beviljar du Jonic Textilimport KB [969609-4896] en icke-exklusiv, kommersiell rätt att använda bilden för marknadsföring i webshop, e-mail och social media. Du garanterar även att du äger bilden och att det inte finns andra parter som har äganderätt över den, att personer på bilden har gett sitt godkännande, samt att Jonic Textilimport vid användning inte bryter mot tredje partsrättigheter eller någon lag. Jonic Textilimport får lov att använda bilden både som den är och i samband med textmaterial eller andra fotografier. Vid publicering av din bild skriver vi ditt instagram-konto och, om det är möjligt, länkar till det.

Du avstår från din rätt att inspektera och godkänna det färdiga arbetet med bilden eller den kopia som visas. Du frigör även Jonic Textilimport från alla skyldigheter både att betala dig för användningen av din bild, men även för skadeståndsanspråk.

Skulle du ha några frågor eller vilja dra tillbaka ditt godkännande, sänd sänd oss ett e-mail på info@jonic-textil.se.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.